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Dear Mr. Chambers:

This is in response to your letter dated March 25, 1999,
regarding segregation requirements under § 177.848 of the
Hazardous Materials Regulations (HMR; 49 CFR Parts 171-180}.
Specifically you ask if it is permissible to transport
corrosive materials in the same vehicle with material known to
be foodstuffs.

The answer is yes, Under § 177.841, a package bearing or
required to bear a POISON or POISON INHALATION HAZARD label
may not be transported in the same motor vehicle with material
known to be foodstuffs. However, the HMR does not impose
restrictions on the transportation of materials bearing a
CORROSIVE label with material known to be foodstuffs.

I hope this satisfies your request.

Sincerely,

7
ﬁ/ .
John A. Gale
Transportation Regulations Specialist
QOffice of Hazardous Materials Standards
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